A MyPrintPix online egyedi ajándékszerkesztő általános szerződési feltételei:
A myprintpix.hu online egyedi ajándékszerkesztő rendszer használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az online egyedi ajándékszerkesztő oldal használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért! Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja!

1.    ÜZEMELTETŐI ADATOK:

Cégnév: TAZO Kft. (PrintPix Nyomda és Grafikai Stúdió) Székhely: 1035 Budapest, Raktár u. 6.
Adószám: 14802575-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-920566
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Fővárosi cégbíróság Szerződés nyelve: magyar
Elérhetőség: info@myprintpix.hu
Telefon: +36 1 445 3010
Mobil: +36 30 447 1000


2.    SZERKESZTÉSI INFORMÁCIÓK:

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre az online egyedi ajándékszerkesztő rendszeren keresztül a regisztrált felhasználók megszerkeszthetik saját fényképeikkel, egyedi információkkal ellátott naptárjaikat, fali dekorációikat, névjegykártyáikat, meghívóikat, receptfüzeteinket és spirálozott füzeteinket melyekből a rendelés véglegesítéskor generált zárt PDF formátumot a PrintPix Nyomda és Grafikai Stúdió gyárt le. A termékek szerkesztőfelületen megjelenített képek, illusztrációk és egyedi információk a megrendelt és legyártott termékeken ugyanolyanok lesznek, azokon rendelés véglegesítése után változtatni nem tudunk.


A megjelenített termékek kizárólag online, a myprintpix.hu szoftverén keresztül rendelhetők meg. A házhozszállítás költségét nem tartalmazzák. Átvehetők házhoz szállítással és személyesen a PrintPix Nyomda és Grafikai Stúdióban.
Áraink bruttó árak, az áfát tartalmazzák.
 

3.    SZÁLLÍTÁSI DÍJAK:

A házhoz szállítás díja Magyarországon:

 • A házhoz szállítás díja Magyarországon naptár, névjegykártya, meghívó, receptkönyv és füzet esetén:
 • 3.1. A házhoz szállításdíja Budapest III. kerületben hétköznapokon 24  órán belüli kiszállítással: 1500 Ft + ÁFA
 • 3.2. A házhoz szállítás díja Budapest területén belül hétköznapokon 24 órán belüli kiszállítással: 2 000 Ft + ÁFA
 • 3.3. A házhoz szállítás díja GLS normál bankkártyás fizetéssel 72 órán belüli kiszállítással: 1200 Ft + ÁFA (30 kg-ig)
 • 3.4. A házhoz szállítás díja GLS normál utánvétel 72órán belüli kiszállítással: 1200 Ft + ÁFA (30 kg-ig)
 • 3.5. A házhoz szállítás díja Magyarországon vászonkép esetén:
  • GLS normál bankkártyás fizetéssel 72 órán belüli kiszállítással: 2900 Ft + ÁFA (30 kg-ig)
  • GLS normál utánvétel fizetéssel 72 órán belüli kiszállítással: 2900 Ft + ÁFA (30 kg-ig)
 • 3.6. A házhoz szállítás díja külföldre: Nem áll rendelkezésre
 • 3.7. Készpénzes fizetés: Akkor válassza, ha a rendelés értékét a rendelés személyes átvételekor (PrintPix Nyomda és Grafikai Stúdió) kívánja kiegyenlíteni.
 • A megrendelések házhoz szállítását a GLS futárszolgálat végzi. A szállítási idő a rendelés legyártását követően 1-2 munkanap. A szállítási késedelmekért a PrintPix Nyomda és Grafikai Stúdió felelősséget nem vállal.

4.    REGISZTRÁCIÓ:

A myprintpix.hu oldalon a termékek szerkesztése kizárólag előregisztrációval lehetséges, mely folyamán meg kell adnia valós nevét és e-mail címét. Megrendelés leadásához további adatokat kell megadnia a rendszernek.
A regisztráció előnye, hogy amennyiben legközelebb is szeretne tőlünk rendelni, adatait nem szükséges újonnan megadni, valamint rendelési folyamatát is nyomon követheti. A regisztráció nem vesz igénybe 1 percnél több időt. Ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a gyártás és kiszállítás zökkenőmentesen történhessen.


5.    MEGRENDELÉS:

Megrendelés leadásához kötelező megadnia valós telefonszámát. Megrendelésének állapotát fiókján keresztül nyomon követheti.
A termék szerkesztés végén a „Rendelés leadása” gombra kattintva megrendelése aktívvá válik.
Megrendelés leadását követően nincs módunkban változtatni a leadott termék tartalmán, méretén, példányszámán. A feltöltött képek minőségéért (alulexponált, túlexponált, életlen, mobiltelefonnal készült) adódó hibákért nem vállalunk felelősséget!
A megrendelt terméket utánvétel fizetési mód, házhozszállítás esetén a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni kézpénzben.
A megrendelések feldolgozása munkanapokon 8:00 órától 18:00 óráig, a megrendelés leadását követően legkésőbb 48 órán belül történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

A termékek gyártásának ideje mennyiségtől függően 4 munkanap.

Rendszerünk a megrendelésről egy automatikus levelet küld Önnek, melyben található rendelési számra hivatkozva érdeklődhet megrendelésével kapcsolatban elérhetőségeink bármelyikén, illetve nyomon követheti, ha belép az oldalra regisztrációkor megadott adataival. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díj a megrendelőt terheli, újra küldést kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Leadott rendelésére lemondási szándékát 2 órán belül jelezheti felénk telefonon és e- mail-en egyaránt.

6. ELÁLLÁS JOGA:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet, az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználót nem illeti meg az elállás joga, mivel Szolgáltató a nyomdai termékeket Felhasználó egyedi utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítja elő személyre szabottan.


Kiszállítás esetén amennyiben Felhasználó elégedetlen a kapott nyomdai termékkel, a csomag átvétele után, írásban jelezheti azt Szolgáltató felé az info@myprintpix.hu címen. Szolgáltató köteles megrendelő panaszára egy munkanapon belül érdemben reagálni. Szolgáltató esetleges hibás teljesítés esetén a megrendelést maradéktalanul újra gyártja az eredeti paraméterekkel.
A fogyasztó szintén nem gyakorolhatja az elállási jogát a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szolgáltatás egészének teljesítését követően, ha a
 

 • Vállalkozás a teljesítést a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg, és a fogyasztó tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogát elveszíti;
 • Olyan termék vagy szolgáltatás tekintetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac vállalkozás által nem befolyásolható, az elállási jog gyakorlására nyitva álló határidő alatt is lehetséges ingadozásától függ;
 • Romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;
 • Olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;
 • Olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel;
 • Olyan alkohol tartamú ital tekintetében, amelynek tényleges értéke a vállalkozás által nem befolyásolható módon a pia.
 • Olyan vállalkozási szerződés esetében, amelynél a vállalkozás a fogyasztó kifejezett kérésére keresi fel a fogyasztót sürgős javítási vagy karbantartási munkálatok elvégzése céljából;
 • Lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta;
 • Hírlap, folyóirat és időszaki lap tekintetében, az előfizetéses szerződések kivételével;
 • Nyilvános árverésen megkötött szerződések esetében;
 • Lakáscélú szolgáltatás kivételével szállásnyújtásra irányuló szerződés, fuvarozás, személygépjármű-kölcsönzés, étkeztetés vagy szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó szolgáltatásra irányuló szerződés esetében, ha a szerződésben meghatározott teljesítési határnapot vagy határidőt kötöttek ki;
 • A nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti az elállási jogát.

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet itt érhető el.
Felhasználó kizárólag akkor vonható felelősségre az árukban bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az az áruk jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükségestől eltérő kezelés miatt következett be.
Felhasználónak kiemelten ügyelnie kell a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Felhasználót terheli!


A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet itt érhető el.
Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelve itt érhető el.
 
Felhasználó egyéb panaszával is megkeresheti Szolgáltatót a jelen Szabályzatban található elérhetőségeken.
Az elállási jog nem illeti meg a vállalkozást, azaz az olyan személyt, aki a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében jár el.

7. GARANCIA:

Termékeinkre 12 hónap garanciát vállalunk. Hibás termék esetén juttassa vissza azt nyomdánkba, ahol megvizsgáljuk a hiba jellegét. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra.

8. ADATKEZELÉS:

A MyPrintPix online egyedi ajándékszerkesztő használata során rendelkezésére bocsátott személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivételt jelentenek az alvállalkozónak szükségesen megadott adatok, melyek nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető, például a futárszolgálatnak átadott kiszállításhoz szükséges információk.


A MyPrintPix online egyedi ajándékszerkesztő használata során technikai információk kerülnek rögzítésre (például log fájlok formájában, melyek tartalmazzák a felhasználó ip címét, az időpontot, a meglátogatott oldal URL-jét), mely személyes azonosításra nem használható, de statisztikai célokat szolgál. A rendszer adatokat tárol a felhasználó számítógépén is úgynevezett sütik formájában (cookie). A sütik a felhasználó személyének azonosítására nem alkalmasak, és a munkamenet idején élnek.


A megrendelt termékről számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolásra kerül.
Adatainak törlését rendszerünkből vagy módosítását bármikor írásban  kérheti, de ettől független módon törölheti magát az esetlegesen hírlevélre feliratkozottak listájáról, anélkül hogy regisztrációja törlésre kerülne. A hírlevélről leiratkozni vagy levélben, e- mailben, vagy a hírlevelek alján található „Leiratkozás” link segítségével is megteheti.

A gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. §-a értelmében Felhasználó előzetesen és kifejezetten hozzájárulhat ahhoz, hogy Szolgáltató reklámajánlataival, egyéb küldeményeivel a regisztrációkor megadott elérhetőségein megkeresse.

Továbbá Ügyfél a jelen tájékoztató rendelkezéseit szem előtt tartva hozzájárulhat ahhoz, hogy Szolgáltató a reklámajánlatok küldéséhez szükséges személyes adatait kezelje.

Szolgáltató nem küld kéretlen reklámüzenetet, és Felhasználó korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen leiratkozhat az ajánlatok küldéséről. Ebben az esetben Szolgáltató minden - a reklámüzenetek küldéséhez szükséges - személyes adatát törli nyilvántartásából és további reklámajánlataival nem keresi meg a Felhasználót. 

Jelen dokumentumban nem szabályozott kérdésekkel kapcsolatban lásd: A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletet. (http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor)

9. Bankkártyás fizetés:

Tudomásul veszem, hogy a TAZO Kft. (PrintPix Nyomda és Grafikai Stúdió) Székhely: 1035 Budapest, Raktár u. 6. adatkezelő által a myprintpix.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: Név Az adatfeldolgozóáltal végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff